Børnekirke

børnekirke1

I Strandby Kirke er ofte i forbindelse med højmesse kl. 9,30 og gudstjenester kl. 11.00 børnekirke i Kirkecenteret. Er der ikke børnekirke stilles der en aktivitetskasse frem i Kirkecenteret, som man kan gå på opdagelse i under prædiken, det gælder bla. a ved 9.00 gudstjenesten.

børnekirke3
Vi går ud til børnekirke efter at vi sammen med hele menigheden har sunget vores børnekirkesang.
Dette sker inden prædiken.
Vi kommer ind i kirken igen under salmen lige inden nadveren indstiftes.

Børnene inddeles i 3 grupper efter alder:

børnekirke7
0-3 år:
Børnene deltager i minibørnekirke med en forælder eller en anden kendt voksen.
Her synger vi vores godmorgensang, hører lidt om søndagens tema, synger lidt mere, beder sammen og der er også tid til at lege.
4 år - 0. klasse:
Børnene samles om sang, søndagens tema, bøn og nogle gange også en lille aktivitet.
børnekirke4
børnekirke8
1. klasse og op:
Her samles børnene om søndagens tema, vi vil også synge og bede sammen.

I børnekirken ønsker vi at børnene lærer Jesus at kende, og at de erfarer at Gud er deres Gud. Vi ønsker også at børnene må opleve at kirken er deres.

børnekirke5

OBS: I øjeblikket har vi valgt at slå alle tre grupper sammen, da vi nu både har børnekirke til gudstjenesterne kl. 10.15 og kl. 14.00. Hvis vi skal dele børnene op igen i aldersgrupper, har vi hårdt brug for ekstra hænder. Er du interesseret i at give en hånd med, så kontakt Birthe Berg på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Vi har nu fået en reol med legesager i kirkecenteret. Og i den forbindelse modtager vi meget gerne noget brugt LEGO eller DUPLO :-)

børnekirke2

Foto: Børnekirkens opstart