Frivillig under gudstjenesterne

Skærmteam:

Skærmteamet består af 2 undergrupper: Skærmproduktion og skærmafviklere.

Til alle gudstjenester (på nær sommermånederne) vises alle tekster – både læsninger og sange/salmer på væggen via projektor.
Skærmproduktionsgruppen laver alt forarbejdet efter det tilsendte program for gudstjenesten, så teksterne er klar til at blive vist til gudstjenesten. Programmerne sendes til gruppen ca 5-7 dage før gudstjenesten.

Skærmafviklingsgruppen er ansvarlig for at styre computeren under gudstjenesten, så alle tekster og sange kommer op på væggen.

Begge teams er opdelt i hold, så man er på vagt ca. en gang om måneden.

Der kan altid bruges flere hænder – så har du lyst til at blive en del af dette team, hvad enten det er produktion eller afvikling, så kontakt Carsten Qvist tlf. 26 70 37 20.
 

Teknikteam:

Kirken indkøbte i 2018 et nyt musikanlæg med højtalere og mixer. Til gudstjenesterne, hvor kirkebandet medvirker, eller der er anden form for musik, bliver det hele koblet over anlægget for at få den bedst mulige lyd. Til disse gudstjenester er der et team af ”teknikere”, som står for dette. Man er på vagt ca. en gang om måneden.
Teknikteamet vil meget gerne have flere på holdet, og der er mulighed for oplæring. Så kunne du se dig selv i denne opgave så kontakt Carsten Qvist tlf. 26 70 37 20.